Oferta

Ser Górski Beskidzki (dojrzewał minimum 4 miesiące)

  • Znany pod nazwą Piast, wyróżniony za wyjątkowe walory smakowe – Smaczne bo podkarpackie 2022r
  • Ser podpuszczkowy, dojrzewający z mleka krowiego. Jego receptura nawiązuje do szlachetnych, długo dojrzewających serów grojer.
  • Ser z naturalną skórą, w 1/2 kręgach 2 – 2.5 kg; 1/4 kręga 1 – 1.5 kg; porcja 180 – 220 g

Ser Górski Beskidzki z dodatkami

  • Chilli, Czomber, Pieprz, Kawa, Czarnuszka, Kozieradka, Mięta, Czosnek niedzwiedzi, Pomidor, Orzech.
  • Nowe produkty i nowe smaki, np. ser z kurkami są w trakcie realizacji
  • Ser z naturalną skórą, w 1/2 kręgach 2 – 2.5 kg; 1/4 kręga 1 – 1.5 kg; porcja 180 – 220 g

Ser Puławski Farmer czysty / z dodatkami / lub wędzony

  • Ser podpuszczkowy, dojrzewający 6-8 tygodni, z mleka krowiego. Jego receptura nawiązuje do szlachetnych, długo dojrzewających serów: Appenzeller, Tilsiter.
  • Ser z naturalną skórą, w 1/2 kręgach 2 – 2.5 kg; 1/4 kręga 1 – 1.5 kg; porcja 180 – 220 g

Ser Beskidzki Ryś Ricotta wędzona affumicata

  • Ser o miękkiej konsystencji i cieniutkiej skórce z delikatnym posmakiem wędzenia. Z czystego białka serwatkowego.
  • Wędzony na naturalnym drewnie. Zdobywca nagrody NAJLEPSZY SMAK PODKARPACIA 2022r nadanej przez komisję pod przewodnictwem Roberta Makłowicza.
  • Porcje ca. 1 kg 1/2 350 – 400 g; 1/4 180 -220 g

Ser Ricotta Swojska

  • Ser o miękkiej konsystencji. Z czystego białka serwatkowego.
  • Porcje ca. 1 kg 1/2 350 – 400 g; 1/4 180 -220 g

Ser Ricotta Swojska z dodatkami

  • Czarnuszka, Kozieradka, Czosnek niedzwiedzi, Pomidor
  • Ser o miękkiej konsystencji. Z czystego białka serwatkowego z dodatkami
  • Porcje ca. 180 -220 g

Ser Buncyk / Buncyk z dodatkami

  • Świeży serek podpuszczkowy wytwarzany podobnie jak tradycyjny bunc, ale w naszym wypadku z mleka krowiego i po lekkich modyfikacjach przepisu.
  • Z dodatkami Czarnuszki, Czosnku niedzwiedziego, Pomidora, Chilli, Kozieradki, Czumbrycy, Zioła Prowansalskie, Lubczyk, Kurki, Orzech, Ogórek kiszony
  • W planie Oliwki i Żurawina
  • Porcje ca. 180 -220 g

Ser Wędzony Buncyk

  • Malutkie krążki wędzonego młodego sera podpuszczkowego w smaku delikatnie zbliżonym do znanego wszystkim oscypka.
  • Porcje ca. 180 -220 g

Masło Swojskie tradycyjne

  • Wyjątkowe w smaku, całkowicie swojskie masło. Robimy je ze słodkiej pasteryzowanej śmietany dzięku czemu zdecydowanie dłużej zachowuje świeżość.
  • Porcje 180 g

Masło Swojskie z czosnkiem niedźwiedzim

  • Dokładnie to samo masło co w opisie wyżej jednak z dodatkiem czosnku niedźwiedziego
  • Porcje 180 g

Maślanka Probiotyczna Rahmus Prawdziwa z maślanicy

  • Tego produktu opisywać wiele nie trzeba. Idealna na koktajle, dodawana przy pieczeniu chleba lub po prostu do wypicia na zimno (najlepiej z ziemniaczkami z koperkiem).
  • Porcje 525 g

MAŚLANKA Probiotyczna Rahmus Rumbus malinowa

  • Wyjątkowo orzeźwiający smak to cecha charakterystyczna naszej Probiotycznej maślanki naturalnej. Naturalnie wspiera układ odpornościowy i mikroflorę jelit, dzięki szczepom bakterii osłonowych o smaku malinowym
  • Porcje 525 g

Maślanka Probiotyczna Rahmus Fragria truskawkowa

  • Wyjątkowo orzeźwiający smak to cecha charakterystyczna naszej Probiotycznej maślanki naturalnej. Naturalnie wspiera układ odpornościowy i mikroflorę jelit, dzięki szczepom bakterii osłonowych o smaku truskawkowym
  • Porcje 525 g

Serwatka Hipokrates słodka serwatka

  • Serum dla ogólnego wzmocnienia zdrowia
  • Porcje 525 g

Talary Beskidzkie wędzone (Oscypek)

  • Malutkie talarki wędzonego młodego sera podpuszczkowego w smaku delikatnie zbliżonym do znanego wszystkim oscypka, ale w naszym wypadku z mleka krowiego po lekkich modyfikacjach przepisu. Idealny na Grill
  • Porcje 180 – 190 g; Pakowane po 5 szt.

Promyki Beskidzkie wędzone (nitki, warkocze)

  • Soczyste promyki wędzone młodego sera podpuszczkowego w smaku delikatnie zbliżonym do znanego wszystkim oscypka, ale w naszym wypadku z mleka krowiego po lekkich modyfikacjach przepisu.
  • Porcje 100 g